Shuffle Group Our business is your pleasure

När det är dags att lossa slipsen och knytblusen, släppa ut håret och dra på sig det röda läppstiftet – då står Shuffle Group redo. Sedan 2006 har vi ägnat oss åt underhållning – på scen, i glaset och på tallriken. För vår business är att skapa upplevelser. Upplevelser som vi själva älskar.

Våra verksamheter

Våra verksamheter är natt och dag.

Nattklubbarna är stjärnorna som lyser upp kvällshimlen och restaurangerna är våra dunkande hjärtan dag- och kvällstid. Vi gör bara sånt vi älskar, vare sig det handlar om klubbar, smakexplosioner, festivalrytmer eller jaw dropping-marknadsföring. Vår gemensamma nämnare är det personliga in- och uttrycket.

Port du Soleil nattklubb.

Port du Soleil

Vår prisbelönta nattklubb som tagit Göteborg med storm redan från första dagen vi öppnade upp dörrarna 2009.

Idén hade funnits med oss länge – tanken om ett internationellt nattklubbskoncept sommartid. Att dansa under bar himmel, att ha roligt i den ljusa sommarnatten. Att bjuda in världsartister från klubbscenen. Att låta göteborgare och svenskar få uppleva Axwell, Eric Prydz, Steve Angelo, Tyga och Deadmau5 för att nämna några namn.

Vi har gjort så starka avtryck i den världen att vi i dag är en inspirationskälla för klubbar i Europa. Och 2019 kom vi med på International Nightlife Associations top 100-lista tillsammans med världens bästa nattklubbar i världen. En mäktig känsla.

Färgglad klubblokal

Eight Nightclub

Under 2015 arbetade vi fram ett nytt nattkubbskoncept som vi i november samma år stolt presenterade under namnet Eight Nightclub.

Visionen var att skapa ett lyxigt och exklusivt vardagsrum med känslan av en galen hemmafest. Vi fullkomligt älskar när vi kan få till en mix av åldrar och personligheter som alla samlas nattetid för att släppa loss till musik, känsla och stämning.

Personer som dansar på Excet nattklubb.

Excet

Få uteställen i Göteborg har haft så stort inflytande som Excet.

En Grande Dame, en (snäll)drake, en legendarisk verksamhet med rötterna i det glada 90-talet. Att få ta över och driva det här berömda stället är för oss en dröm som gått i uppfyllelse. Sedan 2018 är vi lyckliga förvaltare av nöjespalatset som tronar mitt på Avenyn. Där människor dansat, träffats och skapat minnen i alla år. Vi vill med stor ödmjukhet fortsätta att tillhandahålla denna magiska plats för kommande generationer klubbare.

Cheri-Lee restaurang.

Cheri-Lee

För att orka klubba måste man äta - Det gör du bäst på Cheri-Lee mitt på Avenyn.

Med en vass pan-asiatisk meny inspirerad av Japan, Korea, Thailand to name but a few, trängs de kärleksfyllda dim sum-rätterna med den hantverksvackra sushin och sashimin. Medan vår japanska robatagrill brinner på i köket, längtar alla efter det magiska klockslaget när vår DJ höjer pulsen i musiken ute i restaurangen. Här skapas historier för framtiden.

Två bartenders som fixar i ordning drinkar.

Gränden

Den lite mognare publiken hittar hemmafestkänslan i Gränden – en del av Excethuset.

I den livliga och högljudda baren samlas Gin&Tonic-fantaster för att återuppliva gamla minnen från förr. Här sträcker sig tegelväggarna högt med dekorativa fönster, gatulampor och växter, precis som om du vore utomhus. Från högtalarna pumpas nostalgiska vibbar och rytmer från 50- till 90-tal. Bäst att du hamnar på gästlistan eller blir tilldelad en nyckelring, men med rätt ålder inne kan spontanitet löna sig också.

Gigi Agency

Gigi Agency

Spela klippet

Gigi Agency

GiGi Agency står för all marknadsföring som kommer från Shuffle Group men även för dem som – precis som vi – vill skapa ”tappa-hakan-upplevelser”.

Dessa, i sin tur, främjar tillväxt, ger liv åt fantastiska nya produkter och hjälper dig till de bästa förutsättningarna för att sätta din verksamhet på kartan. Nya och värdefulla idéer, magiska events, bilder och text som säljer och skapar känslor – vi vet hur. Fråga oss!

Festival Wintum

Wintum Festival

Från och med 2019 skapar vi varje år festivalen Wintum Festival med svenskproducerad musik som nisch.

Drömmen är att skapa en familjevänlig konsert-/festival- och nattklubbsupplevelse – allt under ett och samma tak. Här väcks drömmar och förstagångskänslan skapas – festivalen har en åldersgräns från 15 år. Vi öppnar dörren till vår magiska värld för en ny generation och låter dem titta in på allt det underbara som väcker alla sinnen till liv.