VÅRA VERKSAMHETER

Våra verksamheter är dag och natt

Nattklubbarna är stjärnorna som lyser upp kvällshimlen och restaurangerna är våra dunkande hjärtan dag- och kvällstid. Vi gör bara sånt vi älskar, vare sig det handlar om klubbar, smakexplosioner, festivalrytmer eller jaw dropping-marknadsföring. Vår gemensamma nämnare är det personliga in- och uttrycket.

CHERI-LEE

För att orka klubba måste man äta – Det gör du bäst på Cheri-Lee mitt på Avenyn.
Med en vass pan-asiatisk meny inspirerad av Japan, Korea, Thailand to name but a few, trängs de kärleksfyllda dim sum-rätterna med den hantverksvackra sushin och sashimin. Medan vår japanska robatagrill brinner på i köket, längtar alla efter det magiska klockslaget när vår DJ höjer pulsen i musiken ute i restaurangen. Här skapas historier för framtiden.

PORT DU SOLEIL

Vår prisbelönta nattklubb som tagit Göteborg med storm redan från första dagen vi öppnade upp dörrarna 2009.
Idén hade funnits med oss länge – tanken om ett internationellt nattklubbskoncept sommartid. Att dansa under bar himmel, att ha roligt i den ljusa sommarnatten. Att bjuda in världsartister från klubbscenen. Att låta göteborgare och svenskar få uppleva Axwell, Eric Prydz, Steve Angelo, Tyga och Deadmau5 för att nämna några namn. Vi har gjort så starka avtryck i den världen att vi i dag är en inspirationskälla för klubbar i Europa. Och 2019 kom vi med på International Nightlife Associations top 100-lista tillsammans med världens bästa nattklubbar i världen. En mäktig känsla.

EIGHT NIGHTCLUB

Under 2015 arbetade vi fram ett nytt nattkubbskoncept som vi i november samma år stolt presenterade under namnet Eight Nightclub.
Visionen var att skapa ett lyxigt och exklusivt vardagsrum med känslan av en galen hemmafest. Vi fullkomligt älskar när vi kan få till en mix av åldrar och personligheter som alla samlas nattetid för att släppa loss till musik, känsla och stämning.

EXCETHUSET

Få uteställen i Göteborg har haft så stort inflytande som Excet.
En Grande Dame, en (snäll)drake, en legendarisk verksamhet med rötterna i det glada 90-talet. Att få ta över och driva det här berömda stället är för oss en dröm som gått i uppfyllelse. Sedan 2018 är vi lyckliga förvaltare av nöjespalatset som tronar mitt på Avenyn. Där människor dansat, träffats och skapat minnen i alla år. Vi vill med stor ödmjukhet fortsätta att tillhandahålla denna magiska plats för kommande generationer klubbare.

GIGI AGENCY

GiGi Agency står för all marknadsföring som kommer från Shuffle Group men även för dem som – precis som vi – vill skapa ”tappa-hakan-upplevelser”.
Dessa, i sin tur, främjar tillväxt, ger liv åt fantastiska nya produkter och hjälper dig till de bästa förutsättningarna för att sätta din verksamhet på kartan. Nya och värdefulla idéer, magiska events, bilder och text som säljer och skapar känslor – vi vet hur. Fråga oss!

WWW.GIGIAGENCY.SE

LEVELS

Här får du uppleva grymma musikfestivaler med stor produktion.

Med en stor scen, en ljud och ljusshow I absolut världsklass kombinerat med en fullspäckad pyroteknisk show med eld, konfetti och fyrverkerier blir det en upplevelse du garanterat kommer att minnas. I de olika arenorna bygger vi upp ett festivalområde med mängder av aktiviteter, barer och restauranger med inspiration från alla världens hörn. Vi jobbar med bl.a. Wintum Festival och A Day At The Park.

SILK SHOT

Denna fräscha shot är en läcker och naturlig blandning av färska ingredienser med livliga citron- och kryddig ingefärasmaker. 

Njut av godheten i denna somriga dryck och känn att varje klunk är fri från skadliga tillsatser och kemikalier. Skål för en naturlig och hållbar uppfriskning

CJ’S SUSHI

En förförisk maki roll-upplevelse.

Snabb, färsk och uppfriskande med ett brett urval av unika kreationer tillgängliga för avhämtning eller leverans. Här för att stilla din längtan efter små, sensuella smaker med djärva och förtrollande smaker!

Oavsett om du är sugen på en modern maki-rulle eller något mer oväntat, har CJ något för att tillfredsställa dina begär.

ONE OF US

One of Us Event är eventbolaget inom Shuffle Group, där vi specialiserar oss på att leverera professionella företagsevent och underhållningstjänster.

Vår expertis sträcker sig även till att arrangera konserter, festivaler och hantera sponsringsaktiviteter. Dessutom är vi en pålitlig partner när det gäller sälj och konceptutveckling.

One Of Us är med-arrangör till festivalen A Day At The Park i Varberg samt arrangör av konsertturnén Music Moment. Varumärket Rangi är också en del av One Of Us där vi skapar turnéer med artister, hyr ut underhållning och koncept.

GLORY PARTY BAR

Glory är en partybar som du hittar på Teatergatan, runt hörnet till Excet.

Den självklara förfesten med väldigt bra priser i baren. Öppet 22.00 – 02.00 Fredag och Lördagar.